Over de winnaars…

Tijdens de Week van de Hoop 2018, vorige maand, ondernamen 175 scholen in ons land actie om een positieve beweging in gang te zetten. Zij deelden hoop met hun omgeving. En maakten kans op toffe prijzen, waarvoor wij zowel van het PO als het VO originele inzendingen ontvingen. Na beoordeling van een deskundige jury, zijn de winnaars nu bekend. Wij willen alle deelnemende scholen nogmaals hartelijk bedanken voor hun hoopvolle initiatieven, waardoor wij samen onze maatschappij weer een beetje mooier hebben gemaakt!


De Winnaars:

  • SSBO De Regenboog uit Ede heeft met hun couplet van het Hoop-lied de studio-opname-prijs gewonnen! Zij gaan het nieuwe Hoop-lied voor PO in een professionele studio opnemen.

  • Het Twickel College uit Delden won met hun lied over hoop de clinic met singer-songwriter Nicole Bus. Zij gaan met haar de studio in om een eigen nummer op te nemen.

  • Roncalli Scholengemeenschap uit Bergen op Zoom is met hun creatieve hoop inzendingen de winnaar van de graffitiworkshop met Kasper Jongejan.


Wij wensen alle winnaars veel plezier en succes met hun prijs!